Пилана Пљачковица Ел Мик

Пилана Пљачковица Ел Мик нуди производи од масивно дрво, резана граѓа, производи од иверица и медијапан, патос, ламперија и изградба на куќи и викендици со висок квалитет, брзо и квалитетно, направени според Вашите желби и потреби.

Се што вградуваме е со сертификати! За Ваша сигурност даваме гаранција 15 години за конструкцијата.

       Производство и трговија на резана граѓа

Pilana mk

                Изведба на куќи и викендици

Pilana mk

   Изработка на готови производи по нарачка

Pilana mk